Peşin Fiyatına 3 Taksit Kapıda Ödeme & 150 TL ÜZERİ ÜCRETSİZ KARGO imkanı!
Peşin Fiyatına 3 Taksit Kapıda Ödeme & 150 TL ÜZERİ ÜCRETSİZ KARGO imkanı!

Süt Artıran 10 Besin!

Tarih: 27.01.2021 12:03
Süt Artıran 10 Besin!
Emzirme mühim mesele!!! O zaman gelin emzirme döneminde mutlaka ama mutlaka tüketilmesi gereken, süt arttıran yiyeceklere bir göz atalım. Strese gerek yok, süt üretmek bizim işimiz:)

Emzirme mühim mesele!!! O zaman gelin emzirme döneminde mutlaka ama mutlaka tüketilmesi  gereken, süt arttıran yiyeceklere bir göz atalım. Strese gerek yok, süt üretmek bizim işimiz:)

 

Yazıma başlamadan tüm bu bilgilerin deneyimle sabit olduğunun altını çizmek isterim.  3 taneden sonra insan haliyle bebek ve çocuk bakımına dair birçok başlıkta “tak!” diye tavsiyeler verebilir hale geliyor. Yani dilimizin döndüğünce…

Aşağıda listelenen besinler süt üretmenize yardımcı olmanın yanısıra ihtiyacınız olan vitamin ve mineral desteğini  almanızı da sağlayacaktır.  Böylelikle sütünüz de besleyici özelliği yüksek, bebeğiniz için kaliteli bir gıda olacaktır. Bol bol şekerli gıdalar tüketerek süt miktarını artırmaya çalışmak artık çok eskide kaldı, şekerin zararını tüm dünya konuşuyor. Lütfen bu hassas dönemde şekerli gıda tüketmemeye özellikle dikkat edin. Unutmayın en tatlı zehir “ŞEKER”dir!!!

İşte sütünüzün artmasını sağlayacak 20 besin!

1. Bol Su!

Kesin ve net-yaklaşık 10-12 bardak veya 2,5-3 lt su tüketmeniz gerekir.

2. Yeşil Yapraklılar!

Ispanak, ısırgan, karalahana, kırmızı pancar gibi koyu yeşil yaprakları olan sebzeler ve tabii ki dereotu tüketmeniz de sütünüzün artmasına olumlu yönde katkı sağlayacaktır.

3. Yulaf

4. Havuç

5. Humus

6. Kayısı, İncir, Hurma (taze veya kuru)

7. Somon balığı

8. Rezene

9. Susam

10. Ceviz ve badem

BEĞENDİYSENİZ BİR PAYLAŞIMINIZI ALIRIM!

    Yükleniyor...